Informatie

Telefoon

Bij het kiezen van een telefonie abonnement als onderdeel van een internet en/ of televisie abonnement kunnen zich heel wat vragen aandienen. Hier staat alles beschreven rondom nummerbehoud en abonnementsvormen.

’s Avonds, in het weekend of altijd bellen
Vooropgesteld, onbeperkt bellen geldt altijd voor vaste nummers in Nederland. Het is per provider verschillend of het mogelijk is om ook mobiele nummers te bellen. Maakt u gebruik van ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-een’? Dan is het heel eenvoudig om uw pakket uit te breiden met ‘onbeperkt bellen’. Een laatste aandachtspunt betreft het tijdstip van bellen. Zo moet u bij een aantal providers kiezen wanneer u onbeperkt wilt bellen. Dat kan ’s avonds of in het weekend. Of altijd!
Kosten ‘onbeperkt bellen’
Hoe dan ook, de aanpak is hetzelfde: u belt – zo lang en zo vaak als u wilt – voor een vast bedrag per maand. Of op vooraf aangegeven momenten. De hoogte van het bedrag verschilt per aanbieder. Ook als het gaat om het bedrag dat u voor deze dienst extra moet betalen, hanteren de aanbieders hun eigen tarieven. U vindt deze informatie in de specificaties van de betreffende abonnementen.
Nummerbehoud

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.