Interactieve TV vergelijken

De slimste en beste deals
Alles in 1 pakket

Interactieve TV?

Interactieve TV is digitale tv met HDTV mogelijkheid en extra interactieve diensten zoals het pauzeren en opnemen van programma’s, terugkijken van series via uitzending gemist en internet via uw televisie. Luister u graag radio? Via interactieve tv kunt u ook tientallen radiozenders beluisteren. Voor veel klanten is het goedkoper om digitale tv in één pakket te combineren met snel internet en bellen; doordat de provider op zijn kosten bespaart krijgt u ook korting ten opzichte van losse abonnementen. Wanneer u nu dan toch interactieve tv aanschaft is dit het moment om hier op Aanbiedercheck.nl te kijken waar u het goedkoopste totaalpakket vindt.

Uw programma pauzeren en opnemen: HDTV & HD Recorders

De goedkoopste digitale tv ontvangt u draadloos via de antenne maar u heeft dan geen interactieve tv. Wanneer u uw favoriete programma’s ook wilt kunnen pauzeren en opnemen heeft u naast een ontvanger ook een recorder nodig. Als u dan ook in High Definition (HD) wilt kijken heeft u hiervoor een HD ready TV nodig en een interactieve HD recorder; u kunt dan kijken in bioscoopformaat met haarscherp beeld. Elke provider kent een ander pakket aan zenders en rekent andere bedragen voor hun extra themakanalen. Met Aanbiedercheck vergelijkt u gemakkelijk de prijzen van de basispakketten en de aanvullende pakketten van alle interactieve tv aanbieders in Nederland.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.