Alleen internet

makkelijk vergelijken, maximaal besparen
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Top 3 deals

De slimste keuze en de beste deals
KPN Logo
35,00

KPN

 • Tot 100 Mb/s up & down
 • Eerste 6 maanden hoge korting
 • Tijdelijk geen activatiekosten
  t.w.v. € 25,00
Ziggo Logo
26,50

Ziggo

 • Gratis installatie t.w.v. €249,-
 • 6 maanden 50% korting
 • Stabiel, snel en veilig internet

Odido Logo
35,00

KPN

 • Tot 100 Mb/s up & down
 • Eerste 6 maanden hoge korting
 • Tijdelijk geen activatiekosten
  t.w.v. € 25,00

Alleen internet vergelijken

Kijk je thuis vooral naar streamingdiensten en nauwelijks of niet naar de gewone tv? Heb je daarnaast ook geen vaste telefoon nodig? Dan is een alleen internet abonnement waarschijnlijk de beste optie voor jou. Zo maak je geen kosten meer voor tv en bellen, en betaal je alleen voor wat je echt gebruikt: internet. Gemiddeld is een abonnement met alleen internet maandelijks zo’n €10 goedkoper dan een traditioneel abonnement. Een goede manier om te besparen op je maandelijkse internetkosten.

Per provider en internetsnelheid zit er veel verschil in de kosten voor alleen internet. Wil je alleen het goedkoopste internet thuis? Goedkoop internet vergelijken op Aanbiedercheck.nl helpt je daarbij. Wij geven je een eenvoudig en snel een overzicht van alle aanbieders van alleen internet voor thuis, waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste acties en aanbiedingen. Zo zorgen we ervoor dat je gemakkelijk het beste alleen internet pakket voor jouw situatie kunt vinden.

Vergelijken in
4 simpele stappen

De beste deals speciaal voor jou

Doe de postcodecheck

Vul je adres in om te zien welke
abonnementen er bij jou
beschikbaar zijn.

Maak de slimste keuze

Ontdek abonnementen op
maat van jouw behoeften
en locatie.

Stap snel en simpel over

Kies jouw ideale abonnement en wij zorgen voor een soepele overstap.

Geniet van je voordeel!

Je bent succesvol overgestapt. Je kunt nu profiteren van je voordeel!

Waarom kiezen voor alleen internet thuis

Omdat je met alleen internet maar één dienst afneemt van een provider, ben je altijd goedkoper uit. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien niet het geval. Dat komt omdat providers het meeste verdienen aan combipakketten. Daardoor kunnen ze voor de eerste maanden van een combi-abonnement vaak hoge kortingen bieden. Het is goed mogelijk dat een combipakket de eerste maanden voordeliger is dan een alleen internet abonnement. Maar op de lange termijn is alleen internet toch goedkoper. Benieuwd of alleen internet thuis en geen tv inderdaad de beste optie voor jou is? Vul onze vergelijker in met je postcode en wensen en je krijgt direct een duidelijk overzicht.

Waarom overstappen via Aanbiedercheck.nl?

Ruim aanbod
Onafhankelijke vergelijker
Laagste prijs
Gemakkelijk vergelijken

Alleen glasvezel of DSL

De internetsnelheid waar je voor kiest, is onder andere bepalend voor de prijs van je abonnement. De meeste aanbieders bieden twee soorten internet: DSL en glasvezel. Bij Ziggo kun je daarnaast ook kiezen voor kabelinternet. Een DSL alleen internet abonnement is vaak het goedkoopst, maar ook het langzaamst en minst stabiel. Een kabelverbinding is stabieler, maar wel wat duurder. De snelste en meest stabiele internetverbinding krijg je met alleen glasvezel voor thuis.

Welke snelheid en stabiliteit voor jou het beste werken, hangt af van de manier waarop je het internet gebruikt. Iemand die veel streamt of gamet heeft bijvoorbeeld een snellere internetconnectie nodig dan iemand die internet vooral gebruikt om zijn e-mail of social media te checken.

Bij steeds meer providers zijn de prijzen voor DSL en glasvezel internet inmiddels ongeveer gelijk. Dat maakt het een stuk makkelijker om een abonnement met een passende internetsnelheid te vinden: je bent per maand ongeveer hetzelfde kwijt. Of alleen glasvezel internet mogelijk is voor jou, ligt er aan of uw woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Weet je niet zeker of dat voor jou geldt? Geen zorgen: als je bij ons je postcode invult, laten we je alleen abonnementen zien die daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw locatie. Als glasvezel bij jou niet beschikbaar is, laten we je enkel alleen internet abonnementen vergelijken die gebruikmaken van DSL of kabel.

Twijfel je tussen DSL, glasvezel of kabelinternet? Kabel biedt een stabiele en snelle verbinding die vaak betrouwbaarder is dan DSL. Bovendien kan kabelinternet een goede keuze zijn als glasvezel niet beschikbaar is in jouw gebied. Kabel kan een uitstekende oplossing bieden voor een betrouwbare en snelle internetverbinding.

Alleen internet vergelijken: providers van alleen internet thuis

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met verschillende providers in Nederland. Dat is ongeveer de helft van alle providers die anno 2024 internet aanbieden in ons land. Providers die alleen internet aanbieden, zijn onder andere: KPN, Ziggo, Online.nl, Odido, Budget alles in 1, Freedom internet

Wil je toch graag tv kunnen kijken? Je kunt bij ons ook alleen tv abonnementen vergelijken, maar ook gebruikmaken van online alternatieven om online Nederlandse tv-programma’s te kijken. Denk bijvoorbeeld aan NLziet of NPO start.

Vind een alleen internet pakket via Aanbiedercheck.nl

Uiteindelijk is het beste alleen internet abonnement voor jou afhankelijk van de snelheid die je zoekt, de opties die op jouw adres beschikbaar zijn en je eigen budget. Juist daarom is het slim om verschillende abonnementen te vergelijken. Op onze website vul je eenvoudig je postcode in, en wij doen vervolgens de rest. Je krijgt van ons altijd een up-to-date, duidelijk overzicht van alle providers die alleen internet aanbieden op jouw adres, inclusief acties en aanbiedingen. Zo wordt kiezen voor alleen internet voor thuis een stuk simpeler.

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.