Internetproviders vergelijken

De slimste en beste deals

Welke providers kan je bij ons vergelijken?

Al meer dan 10 jaar werken wij nauw samen met verschillende internet providers uit Nederland. Dankzij onze samenwerking kun jij genieten van exclusieve voordelen die je nergens anders kunt vinden. Wil je meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan op één van de logo’s hieronder!

Vergelijk alle internet providers bij Aanbiedercheck.nl

Nederland kent in 2024 meer dan 20 aanbieders die internet aanbieden via DSL, kabel- en/of glasvezelabonnementen. Door het enorme aanbod kunnen we begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Aanbiedercheck.nl vergelijken wij alle aanbieders zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken. Wij vergelijken internet providers op basis van snelheid, prijs en kwaliteit. Kies het abonnement dat bij je past en bespaar tot tientallen euro’s per maand.

Hoe werkt het?

Om het voor jou gemakkelijker te maken, hebben wij bovenaan de pagina een formulier gemaakt. Vul hier je postcode en huisnummer in. Vervolgens kies je waar je naar op zoek bent en welke aanbieder je momenteel in huis hebt. Klik vervolgens op de knop. Binnen enkele seconden krijg jij een overzicht te zien met verschillende internet providers inclusief prijs en internetsnelheid.

Hoe kies ik de internet provider die bij mij past?

Bij Aanbiedercheck.nl helpen we iedere klant zo goed mogelijk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te weten wat belangrijk voor je is. Werk je vanuit huis of ben je vaak aan het gamen, dan kan je het beste kijken naar providers met de snelste internetsnelheid. Maak je niet zo vaak gebruik van het internet thuis, dan kan je overwegen om te kiezen voor de goedkoopste internet provider. Ons advies is daarom om goed te overwegen wat jij belangrijk vindt om vervolgens een keuze te maken. Zo voorkom je dat je over een tijd weer alle internet providers moet vergelijken.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.