online icon

Online

Aanbieder-check

Online.nl

Online.nl biedt ADSL breedband en glasvezel internet aan. Televisie en vast bellen behoren ook tot het dienstenpakket van Online.nl.  Dit is ook als een totaalpakket te bestellen als Online alles in 1.

Online Internet Start, Online Internet Power, Online Internet Extra, Online Glasvezel Internet Start, Online Glasvezel Internet Power, Online Glasvezel Internet Extra, Online Glasvezel Alles-in-1, Online Alles-in-1

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Online.nl webmail

Soms bent u onderweg en moet u uw mail lezen; Online.nl heeft daar webmail voor. U kunt dan met een gebruikersnaam en wachtwoord vanaf elke computer met internettoegang in uw e-mail postvak.

Online.nl app

Met deze app wordt interactieve TV nog interactiever. Door deze applicatie op uw mobiele telefoon of tablet te installeren kunt u altijd en overal de opname van tv-programma’s inplannen. De opgenomen programma’s kunt u vervolgens door heel Nederland terugkijken. Heeft u een programma gemist? Via TV/Uitzending gemist kunt u programma’s terugkijken van: SBS6, Net5, Veronica en NPO1, 2 en 3 (Publieke omroep). De app is beschikbaar voor IOS van Apple en voor Android van Google. Heeft u een Windows tablet/computer? Dan kunt u na het downloaden van Bluestacks alsnog de Android App installeren.

Aanbieder vergelijken

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.