Online Glasvezel Internet Power

Als je glasvezel hebt en – eventueel met meerdere personen – veel gebruikt maakt van internet en regelmatig grote files verzendt of ontvangt, is het Online Glasvezel Internet Power met een up- en downloadsnelheid tot 100 Megabit/sec een goede keuze.

Je kunt het Glasvezel Internet Power abonnement van Online uitbreiden met een televisiepakket. In het standaardpakket zitten 58 tv-zenders, waarvan 18 in HD-kwaliteit (indien jij dit kunt ontvangen). Je kunt ook upgraden naar Familie (met 92 zenders, 23 HD) of Entertainment met 102 zenders, waarvan 26 in HD. Maar je kunt ook nog extra zenderpakketten als FOX Sports of HBO kiezen. Je krijgt standaard de mogelijkheid om 5 uur op te nemen, maar je kunt dit eventueel ook uitbreiden.

Als je geen tv via Online wilt afnemen, maar alleen super snel internet en bellen, dan kun je kiezen voor het Online Glasvezel Internet Power plus een Hallo belbundel voor een vast bedrag per maand. Daarmee kun je zo lang bellen als je wilt omdat je alleen het starttarief betaalt en niet de belminuten. Andere pakketten: Online Internet StartOnline Internet PowerOnline Internet ExtraOnline Glasvezel Internet StartOnline Glasvezel Internet ExtraOnline Glasvezel Alles-in-1 en Online Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.