Online Glasvezel Internet Extra

Met het Online Glasvezel Internet Extra pakket krijg je de beschikking over een internetsnelheid tot 60 Mb/s up- en downloadsnelheid.

Wil je naast snel internet ook de tv-diensten van Online afnemen, maar hoef je geen vaste telefoonlijn, kies dan voor het Online Glasvezel Internet en TV Extra pakket. Standaard krijg je 58 tv-zenders. Indien jij dat kunt ontvangen, zijn er 18 zenders in HD-kwaliteit. Het pakket is te upgraden naar Familie of Entertainment met 92, respectievelijk 102 tv-zenders. Daarnaast kun je ook nog de Premium zenderpakketten kiezen als HBO en FOX Sports.

Wil je geen tv van Online, maar wel een vaste telefoonlijn en internet? Ook dat is mogelijk. Online biedt verschillende belbundels, zoals Hallo Nederland, Hallo Nederland Mobiel, Hallo Europa en Hallo Wereld. Bij deze belbundels betaal je alleen het starttarief en niet voor de belminuten.

Via de postcodecheck kun je controleren of je glasvezel op jouw adres hebt. Andere pakketten: Online Internet StartOnline Internet PowerOnline Internet ExtraOnline Glasvezel Internet StartOnline Glasvezel Internet PowerOnline Glasvezel Alles-in-1 en Online Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.