Alles in 1 vergelijken

makkelijk vergelijken, maximaal besparen
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Top 3 deals

De slimste keuze en de beste deals
KPN Logo
35,00

KPN

 • Tot 100 Mb/s up & down
 • Eerste 6 maanden hoge korting
 • Tijdelijk geen activatiekosten
  t.w.v. € 25,00
Ziggo Logo
26,50

Ziggo

 • Gratis installatie t.w.v. €249,-
 • 6 maanden 50% korting
 • Stabiel, snel en veilig internet

Odido Logo
35,00

KPN

 • Tot 100 Mb/s up & down
 • Eerste 6 maanden hoge korting
 • Tijdelijk geen activatiekosten
  t.w.v. € 25,00

Waarom kiezen voor alles in 1 vergelijken?

Een alles-in-1 pakket bevat internet, TV en bellen. Deze diensten neemt u allemaal af bij dezelfde provider. Dit is niet alleen makkelijk, het is ook nog eens een stuk goedkoper als u voor een alles-in-1 pakket kiest.

Met behulp van Aanbiedercheck.nl kunt u alle beschikbare alles-in-1 pakketten vergelijken van verschillende providers. Hierdoor zal u de beste deal kunnen vinden waardoor u maandelijks geld bespaart op uw internet, TV en bellen.

Vergelijken in
4 simpele stappen

De beste deals speciaal voor jou

Doe de postcodecheck

Vul je adres in om te zien welke
abonnementen er bij jou
beschikbaar zijn.

Maak de slimste keuze

Ontdek abonnementen op
maat van jouw behoeften
en locatie.

Stap snel en simpel over

Kies jouw ideale abonnement en wij zorgen voor een soepele overstap.

Geniet van je voordeel!

Je bent succesvol overgestapt. Je kunt nu profiteren van je voordeel!

Welk soort alles-in-1 abonnement moet ik kiezen?

Omdat er veel verschillende keuzes zijn in alles-in-1 pakketten, snappen wij dat het erg lastig kan zijn om de juiste uit te kiezen. Hieronder lichten wij het beste alles-in-1 pakket en het goedkoopste alles-in-1 pakket nader toe.

Beste alles-in-1 pakket

Het beste alles-in-1 abonnement verschilt per situatie. Denk aan het aantal personen, het aantal apparaten en het internetgebruik. Hierdoor is moeilijk te bepalen wat voor u het beste alles-in-1 pakket is. Door onze gratis aanbiedercheck te gebruiken kunt u gemakkelijk in 1 overzicht de verschillende aanbieders voor uw adres vergelijken. Hierdoor kunt u efficiënt een keuze maken zonder een goede deal te missen!

Beste budget alles-in-1 pakket

Zoals bij het beste alles-in-1 pakket is het beste budgetpakket ook afhankelijk van uw situatie. U kunt onder andere bepalen hoeveel internetsnelheid u maximaal nodig heeft. Hierdoor zal u nooit te veel betalen voor uw pakket. Vindt u het moeilijk om dit zelf te bepalen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Onze gratis aanbiedercheck laat nadat u uw gegevens heeft ingevuld meteen zien wat het goedkoopste alles-in-1 pakket voor uw adres is.

Waarom overstappen via Aanbiedercheck.nl?

Ruim aanbod
Onafhankelijke vergelijker
Laagste prijs
Gemakkelijk vergelijken

Waar moet u op letten bij alles-in-1 vergelijken?

Bij het vergelijken en kiezen van een alles-in-1 pakket is het belangrijk om op een aantal factoren te letten. Hierdoor kunt u het beste alles-in-1 pakket kiezen dat bij u past!

Soort abonnement

Let onder andere op het soort internet dat is inbegrepen bij het alles-in-1 pakket. Niet elk alles-in-1 pakket bevat namelijk glasvezel internet. Het kan bijvoorbeeld nog niet zijn aangelegd op uw adres.

De kosten

Kies niet altijd de goedkoopste optie. Soms kunt u namelijk voor een paar euro per maand veel meer krijgen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om films en series te bekijken. Daarnaast zou u ook extra zenders kunnen krijgen.

Duur van het contract

Bepaal voor uzelf hoe lang u vast wil zitten aan het alles-in-1 abonnement. Controleer daarbij de voorwaarden en mogelijke opzegkosten. Hierdoor zal u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Extra zenders

Maakt u gebruik van extra zenders, of wilt u dit? Controleer dan of deze bij uw nieuwe alles-in-1 pakket zijn inbegrepen. U kunt vaak namelijk tegen een kleine meerprijs per maand uw favoriete extra zenders afsluiten.

Internetsnelheid

Het is belangrijk om de juiste internet snelheid te bepalen. Wanneer u hiervan te weinig hebt, kunnen onder andere uw films en series vastlopen. U kunt om deze reden beter te veel dan te weinig internetsnelheid kiezen.

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.