KPN icon

De beste deals van kpn

Aanbieder-check

KPN alles in 1…de juiste keuze?

Met een KPN alles in 1 pakket maakt u het u zelf makkelijk; u kunt internetten, bellen en tv kijken met één pakket. Dus geen gedoe met losse rekeningen en u bent altijd goedkoper uit dan met losse KPN abonnementen. Wanneer u zeker wilt zijn dat u met KPN alles in 1 de beste deal heeft kunt u bij Aanbiedercheck nog even snel internet vergelijken met aanbiedingen van andere alles in 1 aanbieders.

KPN Internet en Bellen Basis pakket, KPN Internet Basis pakket, KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis, KPN Glasvezel Internet Basis, KPN Glasvezel Alles-in-1, KPN Alles-in-1 Standaard, KPN Alles-in-1 Premium

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Welk KPN alles in 1 pakket kies ik.

KPN kent momenteel drie alles in 1 pakketten; instap, standaard en premium en elk pakket heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij helpen u daarom op weg met onze vergelijker waarbij u kunt vergelijken op basis van internetsnelheid, beltarieven, optionele HD tv-ontvangers en gratis installatie. Als officieel KPN verkoper kunnen wij u altijd een mooie aanbieding maken voor een alles in 1 KPN pakket.

Aanbieder vergelijken

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.