KPN Alles-in-1 Premium

Net als het KPN Alles-in-1 Standaard pakket biedt het Premium pakket internet met een downloadsnelheid van 50 megabit per seconde en een uploadsnelheid van 5 Mb/sec. Dit is ruim voldoende voor een gemiddeld internetgebruik door meerdere personen. Het verschil tussen het Alles-in-1 Premium pakket en het Standaard pakket zit hem in de extra’s. Het Premium pakket is inclusief het HBO filmpakket, Spotify Premium, BelOnbeperkt Altijd, Opnemen pakket en PC Veilig. Eventueel kunt u nog meer zenderpakketten extra nemen. Het Alles-in-1 Premium pakket is beschikbaar voor glasvezel en voor de kabel.

Het is op sommige adressen mogelijk de downloadsnelheid tot 80 Mbit/sec te verhogen. In dat geval wordt de uploadsnelheid 8 Mbit/sec. Via de postcodecheck kun je zien of dit op jouw adres mogelijk is. Als er bij jou glasvezel ligt, is de downloadsnelheid zelfs te verhogen naar 100 of 500 Mbit/sec en een uploadsnelheid van 25 Mbit/sec. Met deze snelheden kan een film van hoge kwaliteit binnen een kwartier (100 Mbit/sec) of enkele minuten (500 Mbit/sec) binnengehaald zijn. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakketKPN Internet Basis pakketKPN Glasvezel Internet en Bellen BasisKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Standaard

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.