KPN Internet Basis pakket

Met het Internet Basis pakket van KPN heb je de beschikking over internet met een downloadsnelheid van 10 Mb/s en een uploadsnelheid van 2 Mb/s. Dit is voldoende voor één- of tweepersoons huishoudens die weinig of geen grote bestanden – bijvoorbeeld foto’s en filmpjes in hoge resolutie – verzenden of ontvangen.

Bij dit pakket krijg je een gratis draadloos modem voor het internet thuis, maar daarnaast kun je ook gratis gebruikmaken van WiFi op 13 miljoen locaties in binnen- en buitenland.

Met KPN Up heb je 5 GB gratis opslagruimte in de cloud. Wil je meer opslagruimte, bijvoorbeeld 25 of 150 GB, dan kun je dat na je bestelling doorgeven via jouw online account bij KPN.

KPN levert het Internet Basispakket ook via glasvezel. In dat geval kun je de internetsnelheid upgraden naar 100 of 200 Mb/s. De downloadsnelheid wordt in beide gevallen 25 Mb/s. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakketKPN Glasvezel Internet en Bellen BasisKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1KPN Alles-in-1 Standaard en KPN Alles-in-1 Premium

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.