KPN Alles-in-1 Standaard

Het KPN Alles-in-1 Standaard pakket is het meest gekozen pakket van KPN. Het pakket biedt internet met een downloadsnelheid van 50 Mb/s (het downloaden van een film in hoge kwaliteit duurt daarmee ongeveer een half uur) en een uploadsnelheid van 5 Mb/s. Het pakket is er zowel voor glasvezel als voor de kabel.

 

Op sommige adressen is het mogelijk de downloadsnelheid naar 80 Mb/s te verhogen. De uploadsnelheid wordt dan 8 Mb/s. Je kunt via de postcodecheck zien welke mogelijkheden KPN biedt op jouw adres.

 

Als je het KPN Alles-in-1 Standaard pakket via glasvezel hebt, is de downloadsnelheid zelfs te verhogen naar 100 of 500 Mb/s. In beide gevallen wordt de uploadsnelheid verhoogd naar 25 Mb/s.

 

Het Alles-in-1 Standaard pakket is inclusief het Opnemen Pakket en Spotify. Bovendien krijg je 2 HD tv-ontvangers. Andere uitbreidingen – zoals extra zenderpakketten of onbeperkt bellen – zijn per maand bij KPN af te nemen. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakket, KPN Internet Basis pakket, KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis, KPN Glasvezel Internet Basis, KPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Premium

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2