KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis

Als je wilt weten of er glasvezel op jouw (toekomstige) adres beschikbaar is, kun je de postcodecheck doen. Heb je glasvezel, en wil je graag super snel internet én voordelig bellen via een vaste telefoonlijn, dan is het KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis pakket een prima pakket voor jou.

Dit pakket is er in twee varianten, eentje met een up- en downloadsnelheid van 100 Megabit per seconde en eentje met een up- en downloadsnelheid van maar liefst 500 Mb/s. Bij beide varianten krijg je gratis 25 GB opslagruimte – in de cloud – via KPN Up. Je gegevens gaan nooit meer verloren als je computer mocht crashen en je kunt overal via je tablet, pc, laptop of smartphone je bestanden bekijken en bewerken.

Het KPN Glasvezel Internet en Bellen Basis pakket is uit te breiden met bijvoorbeeld Spotify, Service Plus en PC Veilig. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakketKPN Internet Basis pakketKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1KPN Alles-in-1 Standaard en KPN Alles-in-1 Premium

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.