KPN Internet en Bellen Basis pakket

Voor degene die aan 10 Mb/s downloadsnelheid genoeg heeft én graag een vaste telefoonlijn wil hebben, is er het KPN Internet en Bellen Basis pakket. De 10 Mb/s downloadsnelheid is voldoende voor mensen die het internet vooral gebruiken om te mailen, te surfen en berichtjes te delen via de sociale media. Ook het laden van een You Tube filmpje is prima te doen, het kost nog geen seconde. Het uploaden gaat met een snelheid van 2 Mb/s.

De vaste telefoonlijn is gratis bij het Internet en Bellen Basis pakket. Je betaalt alleen de belkosten: een vast starttarief en de gesprekskosten per seconde. KPN heeft speciale belbundels voor mensen die veel bellen.

Een monteur installeert gratis het – ook al gratis – draadloze modem en zorgt ervoor dat de vaste telefoonlijn werkt. Het is overigens niet verplicht om de gratis monteur in te schakelen, je mag het pakket ook zelf installeren. Andere pakketten: KPN Internet Basis pakketKPN Glasvezel Internet en Bellen BasisKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1KPN Alles-in-1 Standaard en KPN Alles-in-1 Premium

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.