Goedkoop internet

Wil je besparen op het internet thuis en overstappen naar een goedkoper abonnement? Aanbiedercheck vergelijkt alle internetproviders voor de voordeligste deals! Vergelijk je huidige internet thuis en bespaar aanzienlijk per jaar.

Top-5 goedkoopste thuis internet abonnement

Met de ingang van 2024 biedt Online.nl het goedkoopste internet-only abonnement in Nederland. Deze internet provider biedt 50 Mb/s DSL aan voor slechts €32,- per maand, wat neerkomt op €384,- per jaar. Voor wie op zoek is naar de goedkoopste top-5 internet providers, vind hieronder een overzicht.

  1. Online.nl: Biedt 50 Mb/s DSL voor €32 per maand.
  2. Youfone: Levert 30 Mb/s DSL voor €32 per maand.
  3. Odido: Biedt 50 Mb/s DSL voor €32,50 per maand.
  4. Budget Alles-in-1: Biedt 30 Mb/s DSL voor €34 per maand.
  5. Caiway: Levert 100 Mb/s glasvezel voor €35 per maand.

Goedkoopste internet

Wat ‘goedkoop internet’ inhoudt, verschilt per persoon. Je maandelijkse kosten zijn afhankelijk van factoren zoals internetsnelheid, of je nu vooral films streamt of ’s avonds op internet surft. Niet alle internetproviders bieden overal goedkoop internet aan. Dit kan invloed hebben op de kosten van jouw internet-abonnement. Bovendien kunnen speciale aanbiedingen of momenten in het jaar je goedkoop internet opleveren. Vergelijk daarom altijd internetpakketten, voor de goedkoopste en beste deals, voor je een keuze maakt!

Alles in 1 pakket

Goedkoopste internet provider

Ben jij op zoek naar de goedkoopste internet-provider van Nederland? Op zoek naar de goedkoopste internetprovider van Nederland in 2024? Er zijn meer dan 20 providers die internet aanbieden, variërend in prijs en aanbod, zoals DSL, kabel- en/of glasvezelabonnementen. Niet elke provider biedt service op jouw locatie, en zeker niet altijd tegen een lage prijs. Wat voor een ander gezin goedkoop is, kan voor jou duurder uitpakken of zelfs onmogelijk zijn. Dit hangt af van het aanbod en de beschikbaarheid van bepaalde diensten. Door internet te vergelijken kun je de beschikbaarheid controleren en kiezen voor de goedkoopste internetprovider.

Goedkoopste en snelste internet

Wil je internet dat niet hapert tijdens een online meeting of ongestoord genieten van je favoriete serie? Dan heb je internet nodig met een hoge internetsnelheid. De upload- en downloadsnelheid en de hoeveelheid MB’s in huis bepalen mede je internetkosten. Dit betekent echter niet altijd hogere kosten. Soms heb je voor 50 MB/s thuis al voordelig internet. Denk na over je internetbehoeften en hoeveel mensen het thuis gebruiken. Vergelijk je huidige abonnement met je wensen. Als een ander pakket voordeliger is, is overstappen een optie. Zo niet, blijf dan bij je huidige provider.

Internetverbinding

Het type internetverbinding beïnvloedt de snelheid en kan dus van invloed zijn op de kosten. Je kunt kiezen uit glasvezel internet, ADSL, VDSL en kabelinternet. Houd er rekening mee dat niet alle verbindingen beschikbaar zijn bij elke provider en op elk adres. De meest bekende internetverbindingen zijn kabel- en DSL-verbinding (ADSL en VDSL). Kabelinternet is een oude en betrouwbare technologie die aangeboden wordt door Ziggo. Het internet hiervan komt binnen vanuit de televisie waardoor je internet en tv kunt combineren. ADSL is vrijwel overal beschikbaar, maar de snelheid hangt af van de afstand tot de centrale. Is de centrale ver van je adres, dan is de internetsnelheid ook wat lager. Is het dichtbij je woning, dan kan je sneller internet verwachten. Tot slot is glasvezel de snelste internetverbinding, maar nog niet overal beschikbaar. In 2024 wordt verwacht dat meer huiseigenaren glasvezel zullen gebruiken, dankzij de nieuwste en meest innovatieve technologie. Door de hoge snelheid kan glasvezel internet duurder zijn dan DSL-internet, waardoor je abonnement meer kan kosten.

Goedkoop internet vergelijken

Goedkoop internet is persoonlijk. Om het goedkoopste internet voor jou te vinden, is het belangrijk om te weten wat je exact nodig hebt. Op Aanbiedercheck.nl brengen wij verschillende internetproviders met de beste deals in kaart. Zo kun jij gemakkelijk internet vergelijken en altijd kiezen voor het voordeligste internetpakket.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.