Online Alles-in-1

Van het Online Alles-in-1 pakket via de kabel worden drie verschillende versies aangeboden, Alles in 1 Start, Extra en Power. Bij deze pakketten krijg je standaard 58 televisiezenders, waarvan 18 in HD-kwaliteit, als dit bij jou mogelijk is. Dit hangt af van de leverancier en of jouw televisie daarvoor geschikt is. Een vaste telefoonlijn hoort ook standaard bij de pakketten.

  • Alles in 1 Start heeft een downloadsnelheid tot 30 Mb/s en een uploadsnelheid tot 3 Mb/s. Dit pakket is voldoende voor de gemiddelde gebruiker.
  • Alles in 1 Extra biedt een downloadsnelheid tot 40 Mb/s, de uploadsnelheid is tot 5 Mb/s. Dit pakket is fijn als er vaak meerdere personen online zijn.
  • Alles in 1 Power heeft een internetsnelheid voor downloaden tot 50 Mb/s en uploaden tot 5 Mb/s. Dit pakket is geschikt voor het downloaden van grote bestanden of online gamen.

Alle Online Alles in 1 pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra zenders, tv gemist of het opnemen pakket. De pakketten hebben een contractduur van 24 maanden. Andere pakketten: Online Internet StartOnline Internet PowerOnline Internet ExtraOnline Glasvezel Internet StartOnline Glasvezel Internet PowerOnline Glasvezel Internet Extra en Online Glasvezel Alles-in-1

Snel en gratis vergelijken?

Ontdek de beste internet, tv of telefoon deals.

Bespaar tot wel €200,- per jaar

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.