Online Internet Start

Het Internet Start pakket van Online is geschikt voor licht gebruik: mailen, surfen en de sociale media. Het biedt een downloadsnelheid van 10 Mb/s en uploaden gaat met 1 Megabit per seconde. Het pakket voor internet kun je uitbreiden met bellen en/of televisie.

Bij het Internet Start met bellen pakket van Online kun je voor een vast bedrag per maand een Hallo belbundel kiezen. Hierbij betaal je het starttarief, maar er worden geen kosten in rekening gebracht voor de belminuten. Ook kun je alleen een vaste telefoonlijn nemen zonder belbundel. Je betaalt dan per gesprek het starttarief plus de belminuten.

Het Online Internet Start pakket met tv biedt standaard 58 zenders, waarvan er 18 in HD-kwaliteit zijn. Voor meer zenders kun je upgraden naar Familie of Entertainment, met respectievelijk 92 en 102 zenders. Ook kun je het filmpakket HBO erbij nemen of FOX Sports. Andere pakketten: Online Internet StartOnline Internet PowerOnline Internet ExtraOnline Glasvezel Internet StartOnline Glasvezel Internet PowerOnline Glasvezel Internet ExtraOnline Glasvezel Alles-in-1 en Online Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.