Online Internet Power

Als je geen glasvezel hebt, maar je wilt wel snel kunnen internetten, of vaak met meerdere personen online bent, is het Online Internet Power met een downloadsnelheid tot 50 Mb/s en een uploadsnelheid van 5 Mb/s een goede optie. Je kunt een contract voor 12 of 24 maanden afsluiten. Het contract voor twee jaar biedt het meeste voordeel.

Het Online Internet Power pakket is uit te breiden met tv en/of met bellen. Als je alleen internet en bellen van Online wilt, kun je kiezen uit verschillende Hallo belbundels waarmee je voor een vast bedrag per maand zo lang kunt bellen als je wilt. Je betaalt alleen de starttarieven en niet de belminuten.

Je kunt ook internet en televisie bij Online afnemen. Bij het Online Internet Power pakket krijg je dan het televisiepakket met standaard 58 tv-zenders, waarvan 18 in HD-kwaliteit. Wil je meer zenders, dan kun je upgraden naar Familie (92 zenders, 23 HD) of Entertainment met 102 zenders (26 HD). Andere pakketten: Online Internet Start,  Online Internet ExtraOnline Glasvezel Internet StartOnline Glasvezel Internet PowerOnline Glasvezel Internet ExtraOnline Glasvezel Alles-in-1 en Online Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.