XS4ALL Alles in 1:

De slimste en beste deals

XS4all

Bij XS4all kunt u terecht voor ADSL breedband internet en glasvezel internet. Ook kunt u via XS4all televisie kijken en bellen via de vaste lijn.

XS4all werd in 1993 in Amsterdam opgericht als tweede provider in Nederland die internet aan particulieren aanbood. Toentertijd was dat nog iets bijzonders; internet zou namelijk alleen interessant zijn voor bedrijven…XS4all ziet zichzelf mede door haar “ouderdom” en geschiedenis als karakteristiek en eigenwijs. XS4all is de afgelopen jaren regelmatig als beste getest door Consumentenbond en consumenten tv programma’s als Kassa en Radar. XS4all is sinds 1998 een volledige dochter van KPN.

XS4ALL Internet Smart
XS4ALL Internet Plus
XS4ALL Internet Compact
XS4ALL Glasvezel Internet Pro

XS4all webtv

Wanneer u kiest om via XS4all ook uw televisie signaal te ontvangen mag u gratis gebruik maken van WebTV. Daarmee kunt u via uw computer, tablet of mobiele telefoon thuis televisie kijken. Heeft u dus een gezin waar ieder gezinslid wat anders wilt kijken? Met Webtv kan dat. Doordat webtv gekoppeld is aan uw unieke door XS4all verstrekte IP adres kunt u dus alleen thuis (op de aansluitlocatie) tv kijken.

Alles in 1 pakket

XS4all storing

Hoewel XS4all bekend staat om het lage aantal storingen kan het natuurlijk voorkomen dat u soms last heeft van een storing. Voor een overzicht van alle storingen bij XS4all op dit moment kijkt u hier.

XS4all snelheid

XS4all gooit al een aantal jaren hoge ogen in het consumenten panel van de Consumentenbond. Het gaat hier dan om “kwaliteit van het internet” en niet zozeer om de snelheid. Dit komt mede doordat XS4all een basis en extra pakket aanbiedt daarnaast hangt de internetsnelheid ook sterk af van uw locatie. Hier kunt u uw eigen internetsnelheid testen: www.speedtest.net

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.