XS4ALL Internet Compact

Het XS4ALL Internet Compact abonnement is er zowel standaard als voor glasvezel. De downloadsnelheid is in beide gevallen tot 20 Mb/s, de uploadsnelheid is bij glasvezel eveneens 20 Mb/s, maar standaard tot 2 Mb/s. Bij het abonnement is een gratis installatie, een gratis draadloos modem in bruikleen, toegang tot meer dan 2.000 KPN hotspots en beveiligingssoftware voor 3 computers inbegrepen.

XS4ALL logo

Het Compact Internet pakket kun je uitbreiden met één van de 2 pakketten voor televisie, waarbij het TV plus pakket het meest uitgebreid is. Beide pakketten zijn uit te breiden met Premium zenderpakketten als Film1, HBO of FOX Sports. Ook een abonnement voor interactieve tv is mogelijk, je krijgt dan 2 TV-ontvangers.

Het Bellen Basis abonnement is speciaal voor diegenen die niet veel met de vaste lijn bellen. Als je wel veel belt of regelmatig naar het buitenland belt, dan kun je voor een belbundel kiezen waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen naar het buitenland of naar vaste en mobiele nummers binnen de Benelux. Andere pakketten: XS4ALL Internet PlusXS4ALL Internet Smart en XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Snel en gratis vergelijken?

Ontdek de beste internet, tv of telefoon deals.

Bespaar tot wel €200,- per jaar

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.