XS4ALL Internet Plus

Het XS4ALLe Internet Plus met een internetsnelheid van 100 Mb/s is er zowel voor glasvezel als standaard, hoewel niet op alle adressen deze snelheid zonder glasvezel mogelijk is. Doe de postcodecheck om de maximaal haalbare snelheid op jouw adres te checken. Als je Internet Plus via glasvezel neemt, is de uploadsnelheid net zo snel als de downloadsnelheid, via standaard internet is de uploadsnelheid tot 10 Mb/s.

 

Zowel bij standaard internet als internet via glasvezel krijg je een draadloos modem gratis in bruikleen. De installatie is inbegrepen. Er zijn meer dan 2000 KPN hotspots waar je gratis gebruik van kunt maken, maar je krijgt ook elke maand 250 MB om mobiel te kunnen internetten. Dit is optioneel op te waarderen naar 1 GB of 10 GB per maand.

 

XS4ALL Internet Plus is uit te breiden met vaste telefonie – waarbij twee verschillende belbundels of een standaardabonnement mogelijk zijn – en/of televisie.

 

Televisie is bij XS4ALL via twee abonnementen mogelijk. Met het Basis pakket kun je 66 zenders ontvangen. De mogelijkheid tot twee dagen terug Programma Gemist te kijken is ook inbegrepen. Met het Plus pakket ontvang je 112 televisiezenders en kun je Programma Gemist tot tien dagen terug kijken. Daarnaast kun je elke maand gratis 20 films kiezen. Beide pakketten zijn uit te breiden met Premium zenders. Andere pakketten: XS4ALL Internet Smart, XS4ALL Internet Compact en XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2