XS4ALL Internet Plus

Het XS4ALLe Internet Plus met een internetsnelheid van 100 Mb/s is er zowel voor glasvezel als standaard, hoewel niet op alle adressen deze snelheid zonder glasvezel mogelijk is. Doe de postcodecheck om de maximaal haalbare snelheid op jouw adres te checken. Als je Internet Plus via glasvezel neemt, is de uploadsnelheid net zo snel als de downloadsnelheid, via standaard internet is de uploadsnelheid tot 10 Mb/s.

Zowel bij standaard internet als internet via glasvezel krijg je een draadloos modem gratis in bruikleen. De installatie is inbegrepen. Er zijn meer dan 2000 KPN hotspots waar je gratis gebruik van kunt maken, maar je krijgt ook elke maand 250 MB om mobiel te kunnen internetten. Dit is optioneel op te waarderen naar 1 GB of 10 GB per maand.

XS4ALL Internet Plus is uit te breiden met vaste telefonie – waarbij twee verschillende belbundels of een standaardabonnement mogelijk zijn – en/of televisie.

Televisie is bij XS4ALL via twee abonnementen mogelijk. Met het Basis pakket kun je 66 zenders ontvangen. De mogelijkheid tot twee dagen terug Programma Gemist te kijken is ook inbegrepen. Met het Plus pakket ontvang je 112 televisiezenders en kun je Programma Gemist tot tien dagen terug kijken. Daarnaast kun je elke maand gratis 20 films kiezen. Beide pakketten zijn uit te breiden met Premium zenders. Andere pakketten: XS4ALL Internet SmartXS4ALL Internet Compact en XS4ALL Glasvezel Internet Pro

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.