Informatie

Spamfilter

Spam is de afkorting van ‘sending people annoying mail’. Dit is verboden in Nederland. In vele andere landen (nog) niet. Door een spamfilter op uw computer te installeren, kunt u zich hier tegen wapenen.

Ongewenste e-mail weren: spamfilter
Een spamfilter werkt als volgt: de filter herkent ongewenste mail en verwijdert die automatisch uit uw mailbox. Dit wordt gedaan voordat u – de gebruiker – overgaat tot het downloaden van de berichten. Niet alleen wordt ongewenste e-mail zo tegengehouden, ook gaat het downloaden van de overige berichten stukken sneller. Een spamfilter beperkt de overlast tot een absoluut minimum. Hoewel de meeste aanbieders een spamfilter aan hun pakketten hebben toegevoegd, is het raadzaam om dit even te checken. En of er mogelijk toch niet een ‘kleine’ maandelijkse vergoeding voor wordt gevraagd.  
Mooie beloften in spam-mails
Wat spam-mails met elkaar gemeen hebben is dat er mooie beloften in staan. En dat ze massaal – met een druk op de knop – naar heel veel mensen tegelijk worden verstuurd. Als uw e-mailadres eenmaal bekend is, dan zult u nog veel meer spam ontvangen. Vaak gaat het om beloften, die in de praktijk nooit kunnen worden waargemaakt. Precies om die reden is spam in ons land verboden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.