Informatie

Interactieve televisie

Wat interactieve televisie zo bijzonder maakt, is dat u meer betrokken bent bij bepaalde programma’s. U kunt bijvoorbeeld live stemmen tijdens een sterrenjacht! Bovendien bepaalt u met interactieve televisie zelf wat u kijkt. En op welk moment.

Interactieve televisie abonnement
Wilt u van interactieve televisie genieten? Om te beginnen moet u twee abonnementen afsluiten: een internetabonnement en een Interactieve TV abonnement. Dit is mogelijk bij de volgende providers: KPN, XS4ALL, UPC, Telfort, Ziggo en Tele2. Let op, u moet beide abonnementen bij dezelfde provider afsluiten! Natuurlijk wilt u de beste voorwaarden tegen de laagste prijs. Via de postcodecheck kunt u de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Ook weet u dan precies welke providers in uw regio actief zijn.
Stel uw eigen TV avond samen
Zit u net lekker te kijken naar uw favoriete programma, dan staat er iemand voor de deur… Beschikt u over interactieve televisie? Dan kunt u de beelden pauzeren en later verder kijken. Heeft u toch iets gemist? Dan spoelt u heel eenvoudig een stukje terug. Geen probleem. Overigens gaan de mogelijkheden van interactieve televisie verder dan ‘live pauzeren’ en ‘terugspoelen’. Zo is het met ‘TV gemist’ mogelijk om gemiste afleveringen terug te zien. Verder kunt u het pakket uitbreiden met extra zenders. Bijvoorbeeld: HBO, Film1, Eredivisie Live en een kids- of buitenlandpakket. Ook kunt u series en films huren. Hiervoor...

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.