Sport1

De liefhebber van sport heeft eigenlijk een abonnement nodig: Sport1. Sport1 bestaat uit zes kanalen die 24 uur per dag sport uitzenden. U hoeft nooit meer een wedstrijd, evenement of toernooi te missen.

De mogelijkheden van een Sport1 abonnement

Naar boven

Sport1 Select is een soort best-of kanaal waarop dagelijks een selectie van de belangrijkste sportwedstrijden wordt uitgezonden. Het is duidelijk dat Sport1 Voetbal om een ding draait: de bal. Hier ziet u zeven dagen per week voetbalwedstrijden uit de beste competities, naast kwalificatiewedstrijden van nationale teams en Champions League voetbal. Sport1 Golf volgt de beste golftoernooien live terwijl Sport1 Racing compleet is gewijd aan de autosport, van Formule 1 tot NASCAR. Daarnaast beschikt Sport1 over twee extra kanalen die tijdens belangrijke toernooien of wedstrijddagen kunnen worden ingezet. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een Champions League avond een keuze maken uit verschillende wedstrijden.

Maak zelf een selectie voor de meest complete sportervaring

Naar boven

Sport1 biedt naast de vaste kanalen nog een aantal mogelijkheden. U kunt als voetballiefhebber zelfs live wedstrijden kijken zonder een abonnement. Een aantal providers biedt de mogelijkheid om met Sport1 een losse wedstrijd te kopen. Zoek op pay-per-view naar verschillende tarieven die worden gehanteerd. Een complete en zeer interactieve manier van sport kijken wordt mogelijk gemaakt met Sport1 Go. Met een Go-abonnement krijgt u toegang tot alle Sport1 kanalen via smartphone, tablet of PC. Dankzij de tijdlijn kunt u sportwedstrijden met een handig overzicht volgen en de beelden opvragen wanneer het ergens spannend wordt. Met Picture-in-Picture is het zelfs mogelijk om twee kanalen tegelijkertijd te bekijken. Controleer voor aanschaf van Sport1 Go goed wat de minimale specificaties van uw apparaat moeten zijn om overal en altijd sport te kijken.