Vodafone icon

Vodafone

Aanbieder-check

Vodafone

Bij Vodafone kunt u naast mobiele telefonie ook terecht voor ADSL en glasvezelinternet, vast bellen en interactieve televisie. het Vodafone alles in 1 pakket is sinds kort op de markt en bijzonder populair.

Vodafone Thuis Internet 40 Mb, Vodafone Thuis Internet 20 Mb, Vodafone Thuis Glasvezel Internet, Vodafone Thuis Alles-in-1, Vodafone Mobiel Breedband

Vodafone is van oorsprong een Brits bedrijf dat in 1982 werd opgericht. Sinds 1995 is Vodafone onder de naam Libertel actief op de Nederlandse markt en heeft kantoren in Maastricht en Amsterdam. Het ADSL netwerk van Vodafone is op basis van het vroegere Quicknet netwerk; de glasvezel verbinding betrekt Vodafone bij Reggefiber.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Contractduur & aanpassen

Momenteel werkt Vodafone uitsluitend met jaarcontracten voor tv en internet. Daarbij kunt u uw abonnement op maandelijkse basis aanpassen;dat geldt zowel voor de snelheid (mits beschikbaar) als voor extra tv zenders die u heeft afgesloten.

Vodafone TV app

Als Vodafone TV abonnee kunt u met de gratis TV app 16 tv zenders live bekijken (en pauzeren) op uw tablet of mobiele telefoon. Op deze manier kan ieder gezinslid in het huis een ander programma tegelijkertijd kijken. U kunt alleen thuis of om het huis gebruik maken van deze app omdat het gekoppeld is aan uw Vodafone IP adres. De app is momenteel beschikbaar voor Google Android en Apple IOS. Heeft u een Windows telefoon, tablet of computer? Via het programma Bluestacks bent u in staat om alsnog gebruik te maken van de Google Android app.

Aanbieder vergelijken

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.