Vodafone Mobiel Breedband

Vodafone kent vier verschillende abonnementen voor Mobiel Breedband, welke je voor één of voor twee jaar kunt afsluiten. Met een Mobiel Breedband abonnement kun je met behulp van een USB-stick met simkaart op je laptop of tablet online zijn. Bij elk abonnement hoort een datalimiet per maand. Als je meer verbruikt, betaal je voor elke MB extra een meerprijs.

Vodafone Mobiel Breedband Instap geeft je een datalimiet van 200 MB per maand. De maximale downloadsnelheid is 1,8 Megabit per seconde.

Met Vodafone Mobiel Breedband Start heb je een datalimiet van 500 MB per maand en een maximale downloadsnelheid van 7,2 Mb/s.

Vodafone Mobiel Breedband Basis heeft een datalimiet van 2 GigaByte per maand. De downloadsnelheid is tot 14,4 Mb/s.

Met Vodafone Mobiel Breedband Extra beschik je elke maand over een datalimiet van 7 GB. De downloadsnelheid is tot 28,8 Mb/s.

Het modem – de USB-stick – is geschikt voor Apple en Windows, maar niet voor Linux. Andere pakketten: Vodafone Thuis Internet 20 MbVodafone Thuis Glasvezel InternetVodafone Thuis Alles-in-1 en Vodafone Thuis Internet 40 Mb

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.