Informatie

FOX Sports Eredivisie

De liefhebber van voetbal beleeft gouden tijden want alle belangrijke wedstrijden zijn live op televisie te zien. Wilt u alle wedstrijden van uw favoriete club zien? Fox Sports Eredivisie zendt elke speelronde alle wedstrijden van de Nederlandse competitie uit. Dat is maar het begin.

Nog meer mogelijkheden
Fox Sport Eredivisie houdt u ook na een competitieronde op de hoogte met speciale clubprogramma’s. Wie naast de Eredivisie graag naar wedstrijden uit het buitenland kijkt, kan een combinatiepakket aanvragen met Fox Sports International. Op deze twee kanalen worden de mooiste wedstrijden live uitgezonden uit de beste Europese competities en bekertoernooien. Ook hier geldt dat een vergelijking van te voren interessant kan zijn, want niet elke aanbieder heeft beide Fox Sport zenders in het pakket.
Mis nooit meer een wedstrijd!
Fox Sports Eredivisie is snel uitgegroeid tot de voetbalzender. U kunt het maximale uit een abonnement halen met drie kanalen waar verschillende wedstrijden op worden uitgezonden. Naast wedstrijden uit de Eredivisie biedt Fox Sports ook belangrijke wedstrijden uit de Jupiler League en de KNVB-beker. De avonturen van Nederlandse clubs in de UEFA Europa League worden niet vergeten.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.