Informatie

Harddiskrecorder

Het moderne leven is druk en veel televisiezenders houden daar geen rekening mee. Wordt uw favoriete serie bijvoorbeeld veel te laat op de avond uitgezonden? Dat hoeft tegenwoordig geen enkel probleem te zijn dankzij de harddiskrecorder. Opnames maken van een programma gaat eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit te voren. U bepaalt van nu af aan exact het moment waarop u een film, wedstrijd of serie wilt kijken.

De voordelen van de PVR
Sommige televisieproviders bieden een Personal Video Record (PVR), een decoder met ingebouwde harde schijf. Bij vergelijking van providers is het altijd goed opletten of de PVR in bruikleen wordt gegeven of zelf moet worden aangeschaft. Bij sommige providers hebt u zelfs geen recorder nodig en worden de door uw gewenste programma’s in de cloud opgeslagen. U krijgt dan alleen nog een decoder. Let wel op de hoeveelheid ruimte die u van de provider krijgt toebedeeld voor opnamen!
Televisie kijken vanaf de harddisk of dvd
Televisiekijken wanneer het u het beste uitkomt, kan op een aantal manieren. De harddiskrecorder is een apparaat met een harddisk waarvan de capaciteit kan verschillen. Met gebruik van de elektronische programmagids kiest u het programma uit dat u wilt opnemen en vervolgens wordt dit digitaal opgeslagen in de door u gewenste kwaliteit. Met een dvd-recorder worden de opnames op een dvd gezet waardoor u eenvoudig een verzameling met favoriete programma’s kunt aanleggen. De opnameapparatuur is op het moment goed ontwikkelt en van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn er altijd verschillen in details aan te wijzen. Met bepaalde recorders is het bijvoorbeeld...

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.