Informatie

Decoder

Wilt u digitale TV ontvangen? Dan heeft u een decoder nodig. Een decoder – ook wel een digitale TV-ontvanger of een tuner genoemd – is inbegrepen bij uw abonnement op digitale TV.

Decoder voor live pauzeren en opnemen
Een decoder met een ingebouwde harddiskrecorder biedt een aantal voordelen. Niet alleen kunt u live uw favoriete programma’s pauzeren, ook kunt opnemen en beelden terugspoelen. Meer in het algemeen kunt u met een decoder – al dan niet uitgerust met een harddiskrecorder – gebruikmaken van ‘Programma Gemist’ en ‘Video on Demand’.
Decoder van provider
Decoder van provider Misschien heeft u zich al in deze materie verdiept. En weet u precies welke decoder u wilt ontvangen! Het is geen gegeven dat u deze krijgt toegestuurd. Welk merk, dat verschilt per provider. In de regel ontvangt u één decoder. Wilt u op meerdere televisies digitale TV kijken? Dan kunt u uw pakket uitbreiden. Dit is mogelijk bij elke provider.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.