Informatie

Over aanbieders van internet, tv en telefonie

Om u te verleiden tot het afsluiten van een nieuw abonnement stellen de aanbieders van internet, tv en telefonie – of alles in 1 – regelmatig nieuwe abonnementen samen. Ze schermen vooral met een snellere verbinding, een lagere prijs en allerlei extra’s. U kunt hiervan profiteren door de abonnementen en prijzen met elkaar te vergelijken.

Extra’s en opties
Menig aanbieder biedt (een van) de onderstaande extra’s en opties aan. Let wel, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Check dit vooraf goed. – type modem – e-mail – spamfilter – antivirus – homepages – wifi hotspots
Internet, telefonie en digitale televisie (alles in 1)
Een ‘alles in 1’ pakket – oftewel internet, telefonie en digitale tv van een aanbieder – is goedkoper dan losse abonnementen. Ook hier geldt dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. En dat u één nota ontvangt. Het is goed om u te realiseren dat de diverse aanbieders op een andere manier werken. Zo bieden Ziggo en Caiway het tv-signaal aan via een coaxkabel. Met Digitenne van KPN plukt u het signaal uit de lucht. Let wel, Digitenne is goedkoper, maar biedt minder tv-zenders. Ook behoort HD tv niet tot de mogelijkheden. KPN biedt een alternatief: tv kijken via...
Internet plus telefonie
Vele internetproviders bieden ook telefonie aan. Telefonie over internet. Dan kunt u kiezen tussen het standaardabonnement en het zogenaamde onbeperkt abonnement. Kiest u voor de eerste variant, dan betaalt u voor elk gesprek. Als u een onbeperkt abonnement afsluit, dan kunt u tegen vaste kosten onbeperkt bellen naar vaste nummers. Bij de meeste aanbieders is bellen naar mobiele nummers inbegrepen. Handig aan de combinatie internet plus telefonie is dat u te maken hebt met één aanspreekpunt. Ook ontvangt u maar één nota. Klik hier om de aanbieders met elkaar te vergelijken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.