Informatie

Kidspakket

Het aantal televisiekanalen kan tegenwoordig overweldigend groot zijn. En ook uw kinderen houden waarschijnlijk van televisie kijken. U wilt zowel overzicht voor ze creëren als programma’s laten kijken die bij hun leeftijd passen. Kidspakketten hebben als extra voordeel dat veel zenders reclamevrij zijn.

Het gemak van interactieve televisie voor kinderen
Wanneer u een provider van interactieve televisie zoekt is het handig om ook naar de aanwezigheid van een kinderpakket te kijken. Over het algemeen is het kinderpakket heel eenvoudig te activeren wanneer u een abonnement heeft afgesloten. Bijkomend voordeel is dat kinderpakketten vaak over een on demand kanaal beschikken. Oriënteer u van te voren bij ons op de mogelijkheden van een kinderpakket want het aantal on demand films en series kan per aanbieder verschillen.
Groot kijkplezier voor verschillende leeftijdscategorieën
Digitale televisieproviders bieden vaak een bundel met verschillende kanalen voor diverse leeftijden. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld Baby TV dat speciaal ontwikkelde programma’s uitzendt die goed zijn voor de ontwikkeling kleine kinderen. Naarmate kinderen groeien, verandert hun smaak en stappen ze over naar een ander kanaal met populaire figuren als Dora en later Sponge Bob.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.