Informatie

Eredivisie Live

Bent u een voetballiefhebber die het liefst geen enkele wedstrijd mist? In dat geval is Eredivisie Live een onmisbaar kanaal. Eredivisie Live is onderdeel van Foxsports dat bij veel providers wordt aangeboden. U vindt bij ons de beste deal.

Vergelijk altijd voor live voetbal
Een groot aantal kabelmaatschappijen en digitale televisieproviders heeft Eredivisie Live in het zenderpakket. Bij vergelijking is het handig om even stil te staan bij de vraag hoe u voetbal wilt kijken. Houdt u van mobiel dan is Fox Sports Go een goede keuze. Ook kunnen de prijzen per aanbieder verschillen. Eredivisie Live bestaat uit drie kanalen maar vanwege de capaciteit biedt niet elke aanbieder alle drie aan. Houdt daarom goed in de gaten hoeveel Eredivisie Live kanalen worden aangeboden als u van provider wilt overstappen.
Fox Sports Go
Fox Sports Go zorgt ervoor dat u Eredivisie Live op PC, smartphone, tablet, Chromecast of laptop kunt kijken. U kunt na aanvraag van een abonnement op de website van Foxsports inloggen en direct een wedstrijd uitkiezen. Bovendien beschikt Foxsports over een app waarmee overal voetbal kan worden gekeken. Wanneer u geïnteresseerd bent in Eredivisie Live is het handig om televisieproviders goed te vergelijken want een aantal biedt Fox Sports Go standaard aan.
Mis nooit een wedstrijd!
Eredivisie Live bestaat uit drie kanalen voor live uitgezonden voetbalwedstrijden. U kunt per speelronde uit alle wedstrijden van de Eredivisie kiezen. Daarnaast zijn er een groot aantal live uitzendingen uit de Jupiler League en de KNVB-beker. Naast wedstrijden zendt Eredivisie Live ook programma’s uit met al het actuele nieuws van uw favoriete club.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.