Informatie

HD televisie

HD TV staat garant voor een extra hoge geluid- en beeldkwaliteit. Deze techniek wordt ook wel ‘hoge definitie televisie’ of ‘high definition television’ genoemd. Het is wel een voorwaarde dat u beschikt over een HD-televisie. En een bijpassend TV-abonnement.

Aanbod HD TV
Met een basis HD-pakket kunt u de programma’s in HD-kwaliteit van de meeste Nederlandse televisiezenders bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een uitgebreider HD-zenderpakket af te nemen. Raadpleeg uw abonnementsvoorwaarden; elke provider biedt namelijk andere mogelijkheden.
HD-ready televisies
HD-ready televisies Uiteraard zijn alle (moderne) televisies, die nu worden verkocht, HD-ready. Oftewel geschikt voor HD TV. Afhankelijk van resolutie – het aantal pixels – van uw televisiescherm, kan de verfijning oplopen tot bijzonder gedetailleerd! Als u dan ook nog HD-pakket afneemt bij uw provider, dan kunt u genieten van de geweldige geluid- en beeldkwaliteit van elke gewenste (HD) serie of film.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.