Informatie

Erotiekpakket

Meestal is het niet direct zichtbaar in reclames maar de meeste aanbieders van digitale televisie hebben in hun zenderpakket een aantal gratis erotische kanalen die vaak 24 uur per dag uitzenden. Dankzij een grotere interactiviteit is het met digitale televisie makkelijk om precies het erotische kanaal te vinden dat aan uw smaak voldoet.

Wat zijn populaire erotische kanalen?
Het aanbod van erotiekkanalen kent ondanks zijn veelzijdigheid een aantal kanalen die in de meeste pakketten voorkomen. Penthouse is de standaard van gestileerde erotiek terwijl Passie XXX een brede selectie van erotische genres biedt. Dusk Deluxe! is sinds een paar jaar begonnen met een opmars door erotiek voor vrouwen uit te zenden. Wij helpen u bij het vinden van het perfecte erotiekpakket.
Kies uit een uitgebreid erotisch aanbod
Naast gratis kanalen bieden sommige providers een aanvullend pakket erotiek waar extra voor moet worden betaald. Vaak dient het erotiekpakket apart te worden geactiveerd. Per maatschappij kan deze procedure anders zijn, maar vooral bij interactieve televisieproviders is dit activatieproces in een handomdraai gedaan. De erotische thema’s kunnen per kanaal flink verschillen dus houdt daar als liefhebber rekening mee wanneer u aanbieders vergelijkt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.