Glasvezel Internet

Goedkoop internet, bellen & TV
Alles in 1 pakket

Glasvezel vergelijken

Naast ADSL en kabelinternet kunt u tegenwoordig ook kiezen voor glasvezel internet. Momenteel is de snelheid van glasvezelinternet nog gelijk aan die van kabelinternet maar in de toekomst moet glasvezel vele malen sneller worden. De snelheid waarmee u zelf filmpjes en documenten op het internet kunt zetten ligt bij glasvezel internet hoger dan bij kabel internet. Schaft u dus nu glasvezelinternet aan zit u de komende jaren veilig. Met onze vergelijkmodule kunt u nagaan of u ook op uw adres glasvezel internet kunt aansluiten en wat de beste provider is.

Glasvezel aansluiten?

Doordat iedere partij kan aanbieden via glasvezel zal de concurrentie op dit netwerk in de toekomst groter zijn dan via de kabel; aanvullende diensten zoals zorgservice, alarmservice of pinnen via uw glasvezelaanbieder worden nu al aangeboden. Uiteraard kunt u via glasvezel ook gebruik maken van alle andere diensten zoals bellen en digitale televisie kijken. Wanneer u alleen snel internet zoekt of een compleet alles-in-1 pakket kunt u bij Aanbiedercheck de providers op uw adres vergelijken.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Wat klanten zeggen…

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.