Informatie

Extra TV zenders

Bij de verschillende aanbieders kunt u kiezen om tergen meerprijs extra zenders in uw abonnement op te nemen. Sommige aanbieders bieden u zelfs tientallen mogelijkheden. De populairste zenders hebben we voor u samengevat

Eredivisie Live
Bent u een voetballiefhebber die het liefst geen enkele wedstrijd mist? In dat geval is Eredivisie Live een onmisbaar kanaal. Eredivisie Live is onderdeel van Foxsports dat bij veel providers wordt aangeboden. U vindt bij ons de beste deal.
Erotiekpakket
Meestal is het niet direct zichtbaar in reclames maar de meeste aanbieders van digitale televisie hebben in hun zenderpakket een aantal gratis erotische kanalen die vaak 24 uur per dag uitzenden. Dankzij een grotere interactiviteit is het met digitale televisie makkelijk om precies het erotische kanaal te vinden dat aan uw smaak voldoet.
Film1
Hebt u er hekel aan wanneer reclames films of series onderbreken? De digitale zender Film1 bewijst al jaren dat een ononderbroken televisie-ervaring mogelijk is. Film1 bestaat uit maar liefst vijf kanalen met een hoogwaardig aanbod. Daarnaast beschikt de zender over twee HD-kanalen en Film1 On Demand.
FOX Sports Eredivisie
De liefhebber van voetbal beleeft gouden tijden want alle belangrijke wedstrijden zijn live op televisie te zien. Wilt u alle wedstrijden van uw favoriete club zien? Fox Sports Eredivisie zendt elke speelronde alle wedstrijden van de Nederlandse competitie uit. Dat is maar het begin.
HBO
HBO (Home Box Office) is de allereerste betaalzender die na veel succes in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de weg timmert. HBO zendt films uit naast zelfgeproduceerde televisiefilms, concerten, documentaires en natuurlijk kwalitatief hoogstaande series, waaronder True Detective, True Blood en Games of Thrones.
Kidspakket
Het aantal televisiekanalen kan tegenwoordig overweldigend groot zijn. En ook uw kinderen houden waarschijnlijk van televisie kijken. U wilt zowel overzicht voor ze creëren als programma’s laten kijken die bij hun leeftijd passen. Kidspakketten hebben als extra voordeel dat veel zenders reclamevrij zijn.
Sport1
De liefhebber van sport heeft eigenlijk een abonnement nodig: Sport1. Sport1 bestaat uit zes kanalen die 24 uur per dag sport uitzenden. U hoeft nooit meer een wedstrijd, evenement of toernooi te missen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.