Internet & TV pakketten Vergelijken:
Vind NU de laagste prijs!

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Alles in 1 pakket

Internet en tv: waar voor uw geld!

U zit veel op internet maar het mag wel wat sneller? En u kijkt graag TV maar u zou graag meer thema kanalen willen ontvangen? Kies dan voor een abonnement waarbij u tv kijkt via uw internetaansluiting. TV en internet is zowel mogelijk voor mensen die via de kabel internetten of via de telefoonlijn (ADSL). Wanneer u geen behoefte heeft aan een vaste telefoon, omdat u aan uw mobiel voldoende heeft, kunt u bij Aanbiedercheck alle aanbiedingen voor internet en tv bekijken.

Interactieve TV: Meer kanalen en programma’s opnemen

Bij internet is natuurlijk de vraag: hoe snel moet het zijn? Dit hangt af van uw pakket- en providerkeuze. Ook op TV gebied heeft u nu meer te kiezen. Bij TV via internet = interactieve digitale TV kunt u veel meer zenders bekijken dan bij analoge tv. Ook krijgt u dan extra interactieve diensten zoals het pauzeren en opnemen van programma’s en terugkijken van series via uitzending gemist.

Elke provider kent een ander pakket aan zenders en rekent andere bedragen voor hun extra themakanalen. Met Aanbiedercheck vergelijkt u gemakkelijk de prijzen van de internet en tv pakketten van alle aanbieders in Nederland.

Wat klanten zeggen…

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.