Tele 2 alles in 1

Bij Tele 2 kunt u terecht voor ADSL , glasvezel internet, televisie en mobiele telefonie. De Tele2 alles in 1 pakketten worden ook wel Tele2 3-in-1 of Tele 2-in-1 pakketten genoemd. De losse abonnementen zijn al zeer voordelig, maar indien u producten als telefonie, tv en internet combineert biedt Tele2 nog hogere korting.

Tele2 Logo

Algemene informatie

Op sommige adressen is het mogelijk de downloadsnelheid naar 80 Mb/s te verhogen. De uploadsnelheid wordt dan 8 Mb/s. Je kunt via de postcodecheck zien welke mogelijkheden KPN biedt op jouw adres.

Voordelen

  • Hier komt een item
  • Hier komt een item
  • Hier komt een item

Nadelen

  • Hier komt een item
  • Hier komt een item
  • Hier komt een item

Het Alles-in-1 Standaard pakket is inclusief het Opnemen Pakket en Spotify. Bovendien krijg je 2 HD tv-ontvangers. Andere uitbreidingen – zoals extra zenderpakketten of onbeperkt bellen – zijn per maand bij KPN af te nemen. Andere pakketten: KPN Internet en Bellen Basis pakketKPN Internet Basis pakketKPN Glasvezel Internet en Bellen BasisKPN Glasvezel Internet BasisKPN Glasvezel Alles-in-1 en KPN Alles-in-1 Premium

Tele2 Internet Light
Tele2 Glasvezel Internet Extra
Tele2 Glasvezel Internet Basis
Tele2 Glasvezel Alles-in-1

Tele 2 is sinds 1997 actief op de Nederlandse markt en is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat in 1993 werd opgericht. Tele 2 staat bekend als een vernieuwende provider die graag tegen de stroom in gaat; zo was het Tele 2 die in 2006 het eerste “alles in 1 pakket” introduceerde in Nederland.

Tele 2 webmail

Met de webmail van Tele 2 kunt u overal en altijd uw e-mail controleren. Vanaf een speciale webmail pagina kunt u met uw gebruikersnaam (uw tele2 email adres) en wachtwoord inloggen.

Tele 2 mobiel & 4G

Tele 2 maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile en is daarmee een zogenaamde Mobile Virtual Network Operator. Bij het opzetten van een 4G netwerk is Tele 2 de vierde toetreder op de Nederlandse markt; naast KPN, T-Mobile en Vodafone. Bij het 4G netwerk maakt Tele 2 grotendeels gebruik van een glasvezelnetwerk dat ze zelf aanlegt. Het 4G netwerk van Tele 2 is nog niet in het hele land beschikbaar. Tot maart 2015 zal de Randstand dekking hebben (het gebied tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht). De verwachting is dat medio maart 2016 heel Nederland Tele2 4g dekking heeft.

KPN internet vergelijken?

Ontdek de beste KPN internet deals

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Tele2-Logo
Contactgegevens
  • Klantenservice: 0800 0402
  • Klantenservice zakelijk: 0800 0105
    (24/7 bereikbaar)

Klanteservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.