Tele2 icon

Tele2

Aanbieder-check

Tele 2 alles in 1

Bij Tele 2 kunt u terecht voor ADSL , glasvezel internet, televisie en mobiele telefonie. De Tele2 alles in 1 pakketten worden ook wel Tele2 3-in-1 of Tele 2-in-1 pakketten genoemd. De losse abonnementen zijn al zeer voordelig, maar indien u producten als telefonie, tv en internet combineert biedt Tele2 nog hogere korting.

Tele2 Internet Light
Tele2 Glasvezel Internet Extra
Tele2 Glasvezel Internet Basis
Tele2 Glasvezel Alles-in-1

Tele 2 is sinds 1997 actief op de Nederlandse markt en is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat in 1993 werd opgericht. Tele 2 staat bekend als een vernieuwende provider die graag tegen de stroom in gaat; zo was het Tele 2 die in 2006 het eerste “alles in 1 pakket” introduceerde in Nederland.

Waarom Aanbiedercheck?

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Advies op u afgestemd /
Met persoonlijke overstapadviseur

Goedkoper dan bij
aanbieder zelf

Eerlijk vergelijk van alle
aanbieders

Tele 2 webmail

Met de webmail van Tele 2 kunt u overal en altijd uw e-mail controleren. Vanaf een speciale webmail pagina kunt u met uw gebruikersnaam (uw tele2 email adres) en wachtwoord inloggen.

Tele 2 mobiel & 4G

Tele 2 maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile en is daarmee een zogenaamde Mobile Virtual Network Operator. Bij het opzetten van een 4G netwerk is Tele 2 de vierde toetreder op de Nederlandse markt; naast KPN, T-Mobile en Vodafone. Bij het 4G netwerk maakt Tele 2 grotendeels gebruik van een glasvezelnetwerk dat ze zelf aanlegt. Het 4G netwerk van Tele 2 is nog niet in het hele land beschikbaar. Tot maart 2015 zal de Randstand dekking hebben (het gebied tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht). De verwachting is dat medio maart 2016 heel Nederland Tele2 4g dekking heeft.

Aanbieder vergelijken

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.