Informatie

Elektronische programmagids

Met een elektronische programmagids (EPG) raadpleegt u heel eenvoudig de programma’s van alle beschikbare televisiezenders op uw televisie. De elektronische programmagids is onderdeel van nagenoeg alle abonnementen voor digitale TV.

Doorschakelen naar programma
Vanuit de elektronische programmagids kunt u direct overschakelen naar de film of serie, die u wilt zien. U kunt er ook voor kiezen om die op te nemen. En op een ander moment te bekijken. Let wel, dan moet uw decoder zijn uitgerust met een ingebouwde harddiskrecorder. Goed om te weten is dat u dan ook gebruik kunt maken van functionaliteiten zoals ‘Programma Gemist’ en ‘Video on Demand’. Dan is er echt altijd iets op TV te zien!
Dagprogramma in beeld
U raadpleegt de elektronische programmagids met de afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop verschijnt het dagprogramma van de betreffende televisiezenders op uw scherm. Compleet met een korte beschrijving van het programma.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.