Informatie

HBO

HBO (Home Box Office) is de allereerste betaalzender die na veel succes in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de weg timmert. HBO zendt films uit naast zelfgeproduceerde televisiefilms, concerten, documentaires en natuurlijk kwalitatief hoogstaande series, waaronder True Detective, True Blood en Games of Thrones.

De vele mogelijkheden van een HBO-abonnement
HBO zendt 24 uur per dag uit. Om zelf uw favoriete televisiemoment in te delen wordt HBO On Demand standaard bij een abonnement geleverd. Met zoveel mooie programma’s kan het dringen worden voor de televisie. Dankzij HBO Go kan iedereen thuis op een eigen apparaat zijn favoriete programma of film kijken. Een bijkomend voordeel van deze dienst is dat sommige films en series zelf eerder online zijn te zien dan via het gewone HBO-kanaal. HBO Go is niet alleen geschikt voor tablet, PC en smartphone, u kunt het ook via Apple Airplay of Chromecast streamen naar een televisie. De prijzen...
Altijd snel de nieuwste afleveringen
Wanneer u een abonnement op HBO neemt, krijgt u maar liefst drie kanalen die simpelweg worden onderscheiden door een cijfer. HBO zendt reclamevrij uit, Nederlands ondertiteld en met de nadruk op nieuwe films en series. HBO zendt standaard in HD uit met Dolby 5.1 geluidskwaliteit. Bovendien hoeft u niet weken te wachten op nieuwe afleveringen: binnen 24 uur na Amerikaanse uitzending zijn afleveringen in Nederland beschikbaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.