Online Internet

Wilt u gebruikmaken van betrouwbaar en snel internet, maar hebt u geen behoefte aan bellen met een vaste telefoonlijn of interactieve tv via Online, dan is dat ook mogelijk met een internet abonnement. Er zijn drie verschillende snelheden waaruit u kunt kiezen, 30, 50 en 100 Mb/s. De maximaal haalbare snelheid hangt af van de positie van het adres ten opzichte van de wijkcentrale en van het soort aanwezige bekabeling. De postcodecheck laat u zien welke snelheid bij u maximaal haalbaar is.

 

30 megabit per seconde

Bij de downloadsnelheid van 30 Mb/s hoort een uploadsnelheid van 3 Mb/s. Dit is ruim voldoende voor doorsnee gebruik van internet met 1 tot 4 personen. E-mailen, surfen op het web, af en toe muziek of een film downloaden geven geen problemen, al kan de wachttijd wat langer zijn.

 

50 megabit per seconde

Met een downloadsnelheid van 50 Mb/s krijgt u een uploadsnelheid van 5 Mb/s. Met deze snelheid kunt u prima online gamen, af en toe films downloaden en andere grote bestanden verzenden en ontvangen. Als meerdere personen tegelijk intensief van het internet gebruikmaken, wordt het internet trager.

 

100 megabit per seconde

Als u kiest voor een downloadsnelheid van 100 Mb/s, heeft u een uploadsnelheid van 30 Mb/s. U kunt met meerdere personen tegelijk vrij intensief gebruikmaken van het internet, maar de wachttijden zullen wat langer zijn als u tegelijkertijd een film wilt downloaden, online wilt gamen en bijvoorbeeld een serie wilt streamen.

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl