Veelgestelde vragen

Kan ik digitale televisie zelf installeren?

Interactieve TV zelf installeren (Bij: ADSL, VDSL, kabel en glasvezel verbindingen) Met het geleverde doe het zelf installatiepakket kunt u makkelijk zelf interactieve tv installeren. In de meegeleverde handleiding staat beschreven hoe u de interactieve TV ontvanger of recorder aansluit op uw modem en op uw TV. De kabels die u nodig heeft zitten ook in het pakket bijgesloten. Heeft uw tv een CI+ insteekmodule? Dan hoeft u alleen de kabel vanuit de modem rechtstreeks op de TV aan te sluiten. DVB-T (bijv. Digitenne) zelf installeren Met het doe-het-zelf pakket kunt u Digitenne zelf installeren aan de hand van de meegeleverde handleiding. De satellietontvanger – vaak een klein kastje – sluit u aan tussen uw tv (kabels worden meegeleverd) en de satellietontvanger. Als uw TV een CI+ insteekslot heeft kunt u een digitenne CI+ kaart aanschaffen (in plaats van een los kastje) die u gemakkelijk in de gleuf in uw TV steekt. Let wel: Met Digitenne (DVB-T) heeft u geen interactieve toepassingen, geen HD ontvangst en kunt u geen extra themakanalen (alleen Fox Sports Eredivisie Live) ontvangen.

Satelliet TV (CanalDigitaal) zelf installeren
Bij satelliettelevisie van CanalDigitaal wordt u gratis installatie aangeboden, wij raden u aan om altijd hiervoor te kiezen.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Inhoudsopgave

Wat klanten zeggen…

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.