Veelgestelde vragen

Welk abonnement is het meest toekomstvast?

Wanneer u niet ieder jaar wilt overstappen en nieuwe apparatuur wilt aanschaffen is het verstandig om te kiezen voor een totaalpakket als alles-in-1 zodat u gebruik kunt maken van alle diensten.

Internet
De trend van de laatste jaren is dat internet steeds sneller wordt en die ontwikkeling zal zich doorzetten. Technisch gezien is met glasvezelinternet de hoogst haalbare snelheid mogelijk. Momenteel bieden kabelinternet (van Ziggo of UPC) en glasvezel internet de snelste aansluitingen. Maar VDSL (de snelle variant van ADSL = internet via de telefoonlijn) biedt tegenwoordig ook al snelheden tot 50Mb per seconde. Waar alles in 1 nu nog bestaat uit internet, tv en vast bellen zal daar in de toekomst ook mobiel internet bijkomen. Bij Ziggo krijgt u bijvoorbeeld korting op uw mobiel internet wanneer u al een “normaal” internetpakket heeft van Ziggo.

Televisie
Vooral bij interactieve televisie gaan de ontwikkelingen hard; wilt u hier van alle mogelijkheden gebruik maken raden wij u aan om een interactieve hd recorder aan te schaffen. U kunt dan bijvoorbeeld tegelijkertijd televisie kijken en twee programma’s op verschillende kanalen opnemen. Door voor een alles in 1 pakket te kiezen kunt u via uw internetverbinding ook internet gebruiken op uw Smart-TV; u kunt dan bijvoorbeeld uitzending gemist als een app op uw televisie gebruiken.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Inhoudsopgave

Wat klanten zeggen…

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.