Korting op sim only met een alles in 1 pakket?

Goedkoper uitkomen met je mobiele sim only abonnement is natuurlijk altijd fijn. Daarvoor kun je een aantal dingen doen. Hieronder valt het combineren van je mobiele abonnement met je vaste pakket. Hiermee kun je op een vrij eenvoudige wijze minder betalen voor je sim only abonnement. Hoe werkt dit precies, en wat komt hier allemaal bij kijken? Lees nu dit artikel voor meer informatie en een uitleg!

Sim only combineren met vaste diensten

De reden dat je korting ontvangt wanneer je je sim only abonnement combineert met een of meerdere vaste diensten, is omdat providers graag willen dat je zowel een mobiele als vaste klant bent. Je krijgt daarom korting wanneer je hiervoor kiest. Er zijn hierbij twee mogelijkheden:

  • De aanbieder heeft zowel een vaste als een mobiel netwerk, en biedt een combinatiekorting aan.
  • De aanbieder met een mobiel netwerk werkt samen met een aanbieder met een vast netwerk.

In beide gevallen profiteer je van korting door te combineren. Meestal is de korting op je mobiele abonnement tussen de €2,50 en €7,50 per maand. Wat de exacte korting is, verschilt per telecom provider.

Andere voordelen van combineren

Naast dat je goedkoper uitkomt met je sim only, doordat je korting ontvangt, zijn er ook andere mogelijke voordelen van het combineren van sim only en vaste diensten (zoals een alles in 1 pakket). Deze voordelen zijn:

  • Iedere maand gratis (extra) data op je mobiele abonnement. Dit varieert meestal van 1 GB data tot 5 GB data per maand.
  • Ook korting op je vaste internet (en tv) abonnement of alles in 1 pakket.
  • Korting op andere soorten abonnementen / pakketten, zoals Netflix, Viaplay, of Spotify.

Andere tips om goedkoper uit te komen met sim only

Wil je tot het goedkoopste sim only abonnement voor je eigen situatie komen? Dan kun je, naast het combineren van een sim only met alles in 1, het volgende doen:

  • Vergelijk de abonnementen van verschillende providers. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van tabellen of vergelijkingstools op websites. Door te vergelijken zie je direct welke telecomaanbieders voordeliger zijn, en kun je dus goedkoper uitkomen.
  • Kies voor een 2-jarig abonnement. Deze zijn in de meeste gevallen namelijk voordeliger dan 1-jarige abonnementen of maandelijks opzegbare abonnementen. Het exacte prijsverschil tussen de contractduren hangt af van de provider.
  • Sluit een abonnement af tijdens een tijdelijke actie van een aanbieder. Een veelvoorkomende actie is korting op abonnementen. Hier kun je goed gebruik van maken voor een voordelig abonnement.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

TV Kijken draadloos

Draadloos TV Kijken: De toekomst van televisie kijken

Aanbiedercheck Blog placeholder

Alles over een dongel: Uitleg, gebruik van een dongel en de kosten.

Aanbiedercheck Blog placeholder

Wat is de betekenis van provider?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.