admin

Subsidiekansen voor woningeneigenaren

Kan je isolatie subsidie als ik aan de slag ga in mijn woning? Deze vraag wordt vaak gesteld. Bijna iedereen is de afgelopen 12 maanden wel iets in de woning gaan verbouwen. Toch fijn als je daar ook een vergoeding voor kan krijgen? In dit blogbericht meer over de subsidiekansen.

Subsidiekansen verbouwing

We moeten met zijn allen meer gaan verduurzamen en energie besparen. Dat is in ieder geval waar de overheid op inzet. Isoleren van woningen is dan een van de meest logische stappen. Om dit extra aan te moedigen heeft de overheid de ISDE subsidie bedacht. Deze regeling maakt het mogelijk tot 20 procent korting te krijgen op de isolatiemaatregelen. Het budget is ruim 120 miljoen euro.

Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo moet je tenminste twee isolerende maatregelen nemen. Denk bijvoorbeeld aan vloerisolatie en gevelisolatie. Het isolatiemateriaal moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en een minimale hoeveelheid vierkante meters moet worden aangepakt. Het materiaal mag je zelf komen, maar moet worden geplaatst door een bouwbedrijf. Zorg ervoor dat je de facturen goed bewaard en wat foto’s maakt tijdens de werkzaamheden. Met deze informatie kan je de subsidie aanvragen.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Welke streamingdiensten zijn er in Nederland?

Streamingdiensten in Nederland

Databundels bepalen

Databundel bepalen: hoeveel heb ik nodig?

Abonnementsvoorwaarden voorbeeld

Juridisch advies – Ik wil af van mijn abonnement

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.