Telfort Internet Standaard

Telfort Internet Standaard is met een internetsnelheid van 30 Mb/s down en 3 Mb/s up ideaal voor gezinnen. Je kunt met meerderde personen tegelijk online zijn zonder dat het internet traag wordt en ook online video’s kijken is geen probleem. Het internetabonnement kun je naar keuze uitbreiden met interactieve televisie of vaste telefonie.

 

Bij Internet Standaard met bellen krijg je een vaste telefoonlijn, eventueel kun je je oude nummer behouden. Je kunt naast het standaard abonnement – waarbij je per gesprek betaalt – ook kiezen voor onbeperkt bellen tegen een vast bedrag per maand. Dit kan voor de vaste en mobiele nummers in Nederland zijn, maar ook voor het buitenland.

 

Als je Internet Standaard met interactieve televisie, krijg je van Telfort gratis een Interactieve TV-ontvanger. Je kunt hiermee ruim 65 zenders ontvangen. Daarnaast kun je extra zenderpakketten nemen die je na de eerste maand per dag kunt opzeggen. Je zit daar dus niet aan vast. Ben je een echte filmliefhebber en zijn de films uit de zenderpakketten HBO en Film1 nog niet genoeg, dan kun je ook kiezen voor Videoland Unlimited. Andere pakketten: Telfort Internet Standaard, Telfort Internet Instap, Telfort Internet Extra, Telfort Glasvezel Internet en Bellen en Telfort Glasvezel Alles-in-1

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2