Telfort Glasvezel Alles-in-1

Telfort heeft drie verschillende Alles-in-1 pakketten. Internetten met een up- en downloadsnelheid van 50 Mb/s, 100 Mb/s en 200 Mb/s (indien mogelijk op jouw adres).

Telfort Logo

50 Mb/s is een prima snelheid voor normaal internetgebruik, ook als je met meerdere personen tegelijk online bent. Met 200 Mb/s kun je razendsnel grote bestanden verzenden en ontvangen, online gamen en films in topkwaliteit downloaden. Je krijgt een draadloos modem gratis in bruikleen.

Alle Telfort Glasvezel Alles-in-1 pakketten bieden interactieve tv met ruim 65 zenders. 15 zenders zijn in HD-kwaliteit. Je krijgt hiervoor gratis 2 tv-ontvangers. Extra zenderpakketten als het Kids pakket, Film1, het Plus pakket of een van de sport pakketten zijn eenvoudig bij te bestellen en na de eerste maand per dag opzegbaar.

Je krijgt bij het Alles-in-1 pakket van Telfort een gratis vaste telefoonlijn. Eventueel kun je ook een tweede telefoonlijn aanvragen en een belbundel onbeperkt bellen Nederland of Buitenland nemen.

De Telfort Glasvezel Alles-in-1 pakketten hebben een contractduur van een jaar en zijn daarna per maand opzegbaar. Andere pakketten: Telfort Internet StandaardTelfort Internet InstapTelfort Internet Extra en Telfort Glasvezel Internet en Bellen

Vergelijk glasvezel internet voor de actuele prijzen en mogelijkheden op jouw adres!

Snel en gratis vergelijken?

Ontdek de beste internet, tv of telefoon deals.

Bespaar tot wel €200,- per jaar

Klanteservice

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.