Telfort Internet Instap

Het Telfort Internet Instap is ideaal voor mensen die niet intensief gebruikmaken van internet en er daarom ook niet veel voor willen betalen. Downloaden doe je met 8 Mb/s en uploaden met 1 Mb/s. Je kunt hiermee prima surfen, chatten en e-mailen op één computer. Je kunt het internetpakket uitbreiden met vaste telefonie of interactieve televisie.

 

Om gebruik te maken van interactieve televisie, krijg je van Telfort een interactieve TV-ontvanger gratis in bruikleen. Hiermee ontvang je meer dan 65 zenders, en kun je programma’s pauzeren of een film uit de thuisvideotheek van Telfort binnenhalen. Het aantal zenders is uit te breiden door extra zenderpakketten – bijvoorbeeld het Plus pakket of HBO filmpakket – af te nemen. Deze zijn na de eerste maand per dag opzegbaar.

 

Als je van een andere provider overstapt naar Telfort, kun je tegen een eenmalig bedrag je eigen nummer behouden. Als je veel binnen Nederland belt, zou je kunnen kiezen voor bellen Onbeperkt NL. Bel je regelmatig naar het buitenland, dan kan bellen Onbeperkt Buitenland voor jou interessant zijn.

Zojuist overgestapt

Mevr. I uit Den Helderis op 31 augustus 2016 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. A uit Warmondis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Stipte
Mevr. F uit Drachtenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo
Dhr. Z uit Nieuwkoopis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl
Dhr. P uit Kampenis op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2