Telfort Glasvezel Internet en Bellen

Glasvezel Internet en Bellen van Telfort is een combinatiepakket voor hen die snel willen internetten en een vaste telefoonlijn belangrijk vinden, maar geen interactieve televisie van Telfort nodig hebben. Glasvezel internet is er in 50 en 100 Mb/s en vaak ook in 200 Mb/s. Om te zien of die hoge snelheid ook op jouw adres haalbaar is, doe je de postcodecheck.

Voor een gemiddeld internetgebruik met meerdere personen, is een up- en downloadsnelheid van 50 Mb/s voldoende. Wil je ook graag online gamen en regelmatig een film of andere grote bestanden downloaden, dan is 100 Mb/s ideaal. Een fotoalbum van 100 Megabyte uploaden of downloaden kost met die snelheid ongeveer 10 seconden. Een snelheid van 200 Mb/s is speciaal geschikt voor de grootverbruiker. Met meerdere mensen tegelijk online én vaak grote bestanden verzenden of ontvangen vormt met deze snelheid geen enkel probleem.

Om te bellen krijg je gratis een vaste telefoonlijn plus abonnement. Een tweede telefoonlijn behoort ook tot de mogelijkheden – handig als je bijvoorbeeld kantoor aan huis hebt – en als je veel belt, kun je voor een belbundel met onbeperkt bellen in Nederland of Buitenland kiezen. Andere pakketten: Telfort Internet StandaardTelfort Internet InstapTelfort Internet Extra en Telfort Glasvezel Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.