Telfort Internet Extra

De internetpakketten van Telfort zijn door jouzelf samen te stellen. Je neemt de diensten af die je zelf belangrijk vindt. Dat kan alleen internet zijn, maar ook internet met bellen of internet met interactieve televisie. Internet Extra geeft een downloadsnelheid van 50 Mb/s en een uploadsnelheid van 5 Mb/s. Het draadloze modem krijg je er gratis bij. Als je wilt, kun je er ook pc-beveiligingssoftware bij nemen.

Als je vaste telefonie bij jouw Internet Extra abonnement wilt, kun je kiezen uit drie mogelijkheden: Standaard, waarbij je per gesprek betaalt, of tegen een vast bedrag per maand onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen kan voor bellen binnen Nederland of voor bellen naar het buitenland.

Bij Internet Extra met interactieve televisie krijg je de TV-ontvanger gratis in bruikleen. Met interactieve tv kun je pauzeren, een film uit de videotheek van Telfort ophalen en Programma Gemist van de zenders NPO 1, 2 en 3 van vandaag en gisteren terugkijken. Het Pluspakket biedt Programma Gemist voor meerdere zenders en tien dagen. Standaard kun je ruim 65 zenders ontvangen. Dit aantal kun je uitbreiden met extra zenderpakketten. Andere pakketten: Telfort Internet StandaardTelfort Internet InstapTelfort Glasvezel Internet en Bellen en Telfort Glasvezel Alles-in-1

Overstapmomenten

Mevr. F uit Drachten

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Ziggo.

Dhr. Z uit Nieuwkoop

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Online.nl

Dhr. P uit Kampen

is op 31 augustus 2016 overgestapt naar Tele2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.