Telfort Internet Extra

De internetpakketten van Telfort zijn door jouzelf samen te stellen. Je neemt de diensten af die je zelf belangrijk vindt. Dat kan alleen internet zijn, maar ook internet met bellen of internet met interactieve televisie. Internet Extra geeft een downloadsnelheid van 50 Mb/s en een uploadsnelheid van 5 Mb/s. Het draadloze modem krijg je er gratis bij. Als je wilt, kun je er ook pc-beveiligingssoftware bij nemen.

Telfort Logo

Als je vaste telefonie bij jouw Internet Extra abonnement wilt, kun je kiezen uit drie mogelijkheden: Standaard, waarbij je per gesprek betaalt, of tegen een vast bedrag per maand onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen kan voor bellen binnen Nederland of voor bellen naar het buitenland.

Bij Internet Extra met interactieve televisie krijg je de TV-ontvanger gratis in bruikleen. Met interactieve tv kun je pauzeren, een film uit de videotheek van Telfort ophalen en Programma Gemist van de zenders NPO 1, 2 en 3 van vandaag en gisteren terugkijken. Het Pluspakket biedt Programma Gemist voor meerdere zenders en tien dagen. Standaard kun je ruim 65 zenders ontvangen. Dit aantal kun je uitbreiden met extra zenderpakketten. Andere pakketten: Telfort Internet StandaardTelfort Internet InstapTelfort Glasvezel Internet en Bellen en Telfort Glasvezel Alles-in-1

Snel en gratis vergelijken?

Ontdek de beste internet, tv of telefoon deals.

Bespaar tot wel €200,- per jaar

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.